maandag 6 juni 2011

Tryout-Pyama-Piano 6 Juni 2011

Nu een echte podcast geworden: http://pyjamapiano.podbean.com/ 
De aflevering van gisteren staat er ook al bij, en je kunt op de site direct afspelen, zonder te hoeven downloaden of abonneren op de podcast.  Abonneren op de podcast kan natuurlijk wel, met je favoriete podcatcher (rss en atom) of iTunes.

En ze bieden ook nog deze 'embeddable player' aan, zodat je als je ongeduldig bent, of geen zin hebt weer een nieuwe bladwijzer aan te maken je direct hier kunt beginnen met luisteren:
       

                               
   
Podcast Powered By Podbean
   
   
  

De

zondag 5 juni 2011

Tryout-Pyama-Piano 5 Juni 2011

Dit is een experiment: Pyama-Piano wordt een dagelijkse podcast voor bij de koffie: Iedere ochtend tegen 8'en een zojuist vers gezette Piano-Improvisatie.
  Dit is de eerste aflevering.

In de loop van de komende week zal ik experimenteren met hoe dit precies webwijs te verwerken, en als het goed is beleven we dan volgende week maandag de premiere in vaste vorm.

De opnames maak ik nu nog even met een ipodje voor het gemak, maar zodra ik de webkant heb opgezet en dit naar tevredenheid functioneert, zal ik de échte microffons, het mengpaneel en de échte recorder ook weer in het proces betrekken.

En wie weet maak ik ook nog wel een herkenningstunetje en een logo'tje...

   Hee, wacht, idee voor een prijsvraag: Wie ontwerpt m'n 'albumhoes' voor de podcast?

Om af te spelen: klik op de titel hierboven ('Tryout-Pyama-Piano 5 Juni 2011'), je komt dan op mijn Skydrive van Windows-Live terecht bij het bestand (het vierkantje met grote blauwe muzieknoot erin).  Klik hierop om je eigen media-speler te starten met de muziek.  Niet helemaal handig, maar het moet werken voor nu...